Eğitim:
KTÜ Bilim Kadrosunu Güçlendirecek: Yeni Kadro İlanları Yayında!

 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) çeşitli birimlerinde görevlendirmek üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri çerçevesinde, yeni öğretim üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Üniversite bünyesinde açılan kadrolar için başvurular başladı.

KTÜ Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; alınacak öğretim üyeleri, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin akademik kadrosunu güçlendirecek ve eğitim kalitesini daha da yükseltecek. Adayların, ilan edilen fakülte ve bölümler için belirlenen özel şartları taşıması gerekiyor. Alımlar, 2547 sayılı Kanun'un ilgili maddeleri uyarınca gerçekleştirilecek. İlgili kadrolara başvuracak adayların, 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen genel şartları ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri ile İlgili Yönerge'de yer alan nitelikleri taşımaları gerekiyor.

Dilekçeler,KTÜ Personel Daire Başkanlığı’na Ulaştırılacak

Profesör kadrolarına başvurular, KTÜ'nün internet sitesinde yer alan başvuru sistemi aracılığıyla elektronik ortamda alınacak. Kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/ adresinden, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden yapılabilecek. Ayrıca adayların başvuru dilekçeleri ile birlikte özgeçmiş, doçentlik belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve yayın listesini, dosya halinde hazırlayarak KTÜ Personel Daire Başkanlığı’na ulaştırmaları gerekiyor.

İlanda, Arsin Meslek Yüksekokulu'ndan Tıp Fakültesi'ne kadar geniş bir yelpazede; birçok profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrosu yer alıyor. Ayrıca ilanda, her bir kadro için belirtilen özel şartlar ve aranan nitelikler, detaylı olarak belirtiliyor.

 
İlana ilişkin detaylar içinhttps://www.ktu.edu.tr/personel/duyuru/12082028-tarihli-ogretim-uyesi-alim-ilani tıklayınız.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Okul Reddi” Sorununa Dikkat!

Haberi Oku