Ekonomi:
ÇORUH EDAŞ'TAN SÜRMENE SANAYİ SİTESİ'Nİ AYDINLATAN YATIRIM
 Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), Trabzon ilindekimevcut aydınlatma yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerekSürmene Sanayi Sitesi yatırımınıhayata geçirdi.41 adet aydınlatma direği ve LED armatür montajı ile projeye 2,4 milyon TL’lik yatırım yapan Çoruh EDAŞ bu yatırım ile birlikte Trabzon iline son bir yılda1,9milyar TL’lik yatırıma imza attı.

 

Elektrik dağıtım hizmetinin kesintisiz bir şekilde gerçekleştirilmesi için çalışmalarını sürdüren Çoruh EDAŞ, Trabzon’un Sürmene Sanayi Sitesi aydınlatma projesini tamamladı. Proje kapsamında41 adet aydınlatma direği ve LED armatürün montajının yapıldığı projede1.500metre uzunluğunda kablo kullanıldı.Gerçekleştirilen bu yatırımlaEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı kapsamında enerjinin verimli kullanımıyla kaynak tasarrufuna katkı sağlayacakkatma değerli bir çalışmaya imza atıldı.Çoruh EDAŞ tarafından, yaklaşık 150 firmanın faaliyet gösterdiğisanayi sitesinde hayata geçirilen proje ile Sürmene ilçesine 2,4 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilirken,Trabzon iline son bir yılda 1,9 milyar TL değerinde yatırım yapıldı.

 

Yatırım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın,“Birçok farklı sektörlere hizmet veren Sürmene Sanayi Sitesi’nde hem aydınlatma kalitesini yukarı taşıyan hem de enerji tasarrufu sağlayan katma değerli bir yatırıma imza attık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öncelikli hedefimiz, elektrik dağıtım hizmeti verdiğimiz şehirlerin sürdürülebilir kalkınmasına destek olmak” ifadelerinde bulundu.

 

Çoruh EDAŞ olarakelektrik dağıtım hizmeti verilen Trabzon, Rize, Artvin, Giresun ve Gümüşhane illerinin her noktasındaenerjilendirme, aydınlatma, elektrik şebekesi yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerinin altını çizen Mehmet Aydın,“Şebeke altyapısını güçlendirmek ve bölge halkının yaşam kalitesini yükseltmek amacıyla yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Swandor A.Ş. Grubu Karadeniz'de Yeni Yatırım...

Haberi Oku