Güncel Haberleri Tümü

Abdulbaki Kara’dan Ankara'da Yoğun Görüşme Trafiği…

 

Şiran Belediye Başkanı Abdulbaki Kara, Ankara'da gerçekleştirdiği yoğun temaslarla ilçesi için önemli görüşmeler ve ziyaretler yaptı.

 

Ankara programı kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Genel Sekreter Yardımcısı Şengül Altan'ı ziyaret eden Kara, belediyenin araç parkı ile ilgili taleplerini ileterek misafirperverliklerinden ötürü Altan'a teşekkür etti.

 

Program dahilinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve Şiranlı hemşerisi Erinç Sağkan'ı da ziyaret eden Kara, Sağkan'a Şiran'a olan destekleri için teşekkür etti. Ayrıca, İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Karahan ile de bir araya gelen Kara, ilçeye dair istişarelerde bulunarak Karahan'ın konukseverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ankara programının ikinci gününde Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Rıza Uçan ve Sağlık Bakanlığı Bakan Danışmanı Metin Kara'yı ziyaret eden Başkan Kara, Şiran'a yapılan sağlık yatırımlar üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

 

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ve Karayolları Etüt, Proje ve Çevre Dairesi Başkanı Sinan Sezen'i de ziyaret eden Kara, ilçedeki trafik kazası riski taşıyan bölgeler hakkında taleplerini iletti. Şiran'daki sorunları çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

 

Başkan Kara, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Hacı Abdullah Uçan, TOKİ Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk ve TOKİ Toplu Konut Daire Başkanı Ahmet Kutlu Gayretli ile de temaslarda bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Vali Erol Ayyıldız'ı ziyaret eden Kara, geç saate rağmen nazik kabulleri ve misafirperverlikleri için Ayyıldız'a teşekkür etti. Bu buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayan İçişleri Bakanlığı mensubu ve Şiranlı hemşerisi Harun Cansız'a da minnettar olduğunu belirtti.

 

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve iş insanı Hüsnü Güneş ile birlikte ziyaret eden Kara, misafirperverlikleri için Yaşar'a teşekkür etti.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Kemalettin Aydın'ı da ziyaret eden Başkan Kara, samimi karşılamaları için Aydın'a teşekkürlerini sundu.

 

Son olarak, Şiranlı iş insanı Mutlu Gül, Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Başkanı Erol Tekçe ve Bakanlık Müşaviri Muammer Duran'ı ziyaret eden Kara, tüm hemşerilerine misafirperverlikleri için ayrı ayrı teşekkür etti.

 

Başkan Abdulbaki Kara, Ankara programı kapsamında gerçekleştirdiği yoğun temaslarla Şiran için çalışmaya devam ettiklerini ve her ziyaretin ilçeye katkı sağladığını belirtti.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları