Güncel Haberleri Tümü

ATA MİRASINI KORUYARAK GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

 Kayabaşı Karaabdal Halk Şenliği'ne katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bölgenin turizm potansiyelini ve bu toprakların korunmasının önemini vurguladı.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Işıklar Derneği'nin düzenlediği Kayabaşı Karaabdal Halk Şenliği'ne katıldı. 26'ncısı düzenlenen etkinlikte Akçaabat’ın tarihi ve kültürel önemine dikkat çeken Başkan Genç, bu toprakların korunması ve geliştirilmesi için el birliğiyle çalışılması gerektiğini vurguladı. Başkan Genç, “26. kez atadan deden gelen bu alanda hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Ay yıldızlı Türk bayrağımız burada. İnşallah ilelebet bu topraklar onun gölgesinde yaşamaya devam edecek. Bu topraklara da biz sahip çıkacağız. Bu şekilde yaşayacağız ve yaşatacağız. Kıymetli ve güçlü bir gelenek. Trabzon’un çok güzel bir turizm alanı burası. Bu toprakların güzelleşmesi, turizm alanına dönüşmesi için büyük bir gayreti ortaya koyan Mustafa Cumur’u anmadan geçmek istemiyorum. Bugüne kadar çok çalışma sürdürüldü. Bu işler emek ve gayret istiyor. En büyük talep yollarımız. Çok şükür epeyce bir şeyler yaptık” dedi.

AKÇAABAT EN GÜZİDE İLÇELERİMİZDEN
Bölgenin tarihi önemine vurgu yapan Başkan Genç, “Bu topraklar önemli topraklar, kadim topraklar. Dedemizin, atamızın bize bıraktığı topraklar. Akçaabat’ımız, Trabzon’umuzun en güzide ilçelerinden bir tanesi. En büyük ilçelerimizden bir tanesi. Işıklar’ın da Visera’nın da ayrı ayrı önemleri var. Akçaabat’ımıza hizmet etmek, nadide Kayabaşı’mıza hizmet etmek bizim için onur ve gurur meselesidir. Bu güzel toprakları daha da geliştirmek için el ele verip çalışacağız ve bölgeyi turizm açısından daha da cazip hale getireceğiz” diye konuştu.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları