Magazin Haberleri Tümü

GANİTA’DA SİNEMA KEYFİ BİR BAŞKA

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin, "Ganita Akşamları" etkinlikleri kapsamında Ganita’daki sinema gösterimine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin kültür ve sanat hayatına yeni bir soluk getiriyor. "Ganita Akşamları" etkinlikleri, Ganita Sahil Parkı'nda vatandaşları sinema keyfiyle buluşturdu. Etkinlikte gösterimi gerçekleştirilen Türk sinemasının unutulmaz klasiklerinden "Hababam Sınıfı Tatilde" filmine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ganita Sahil Parkı'nın deniz havasıyla birleşen atmosferinde vatandaşlar, aileleri ve dostlarıyla birlikte keyifli bir akşam geçirdi. 

BU HAFTA NELER VAR?
Ganita Akşamları etkinlikleri kapsamında bu hafta düzenlenecek olan etkinliklerin programı şu şekilde; 9 Temmuz 2024 Salı günü Kamuran Tuna’nın moderatörlüğünde Şiir ve Edebiyat Söyleşileri programı gerçekleşecek. Katılımcılar olarak Bahaettin Kabahasanoğlu, Beyza Nur Piştofoğlu, Cemal Yıldız yer alacak. 12 Temmuz 2024 Cuma günü Efe Karagüzel, 13 Temmuz 2024 Cumartesi günü Selim Seyis şarkıları ile Ganita’da vatandaşlarla buluşacak. 14 Temmuz 2024 Pazar günü Selvi Boylum Al Yazmalım filminin gösterimi gerçekleşecek.

Yorum Gönder
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir. Teşekkür Ederiz.
Yorumunuz onaylanmıştır, teşekkür ederiz.
Ad Soyad
Yorumunuz
Facebook Yorumları