Dostluk Turnuvası Sona Erdi
 

Torul Belediyespor'un ev sahipliğinde düzenlenen futbol turnuvası, Torul İlçe Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Beş takımın mücadele ettiği organizasyon, hem rekabet hem de dostluk açısından oldukça renkli anlara sahne oldu.

 Torul’un önemli simalarından eğitimci Cahit Bostan ve Torulspor’un efsane futbolcusu Osman Kodalak’ın anısına düzenlenen turnuvaya il genelinde faaliyet gösteren 5 amatör futbol takımı katıldı. Tüm takımların şampiyon olduğu turnuva kapanışında, katılan takımlara teşekkür belgeleri ve katılım kupaları Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir tarafından verildi.

 

 

Turnuva sonrası açıklamada bulunan Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir: “Cahit Bostan ve Osman Kodalak Futbol Turnuvamızı tamamladık. Torul Belediyesporumuzun ev sahipliğinde Torul İlçe Stadyumu’nda iki gün boyunca gerçekleşen turnuvada emeği geçen herkese, antrenörlerimiz Hasan Hüseyin Boşnak, Emirhan Aksoy, Halil İbrahim Akman’a katılım sağlayan Telekomspor, 15 Şubat Spor Kulübü, Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü, Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu antrenörleri ve sporcularımıza teşekkür ediyorum.

Kıymetli genç kardeşlerime, spor hayatlarında başarılar diliyor. Değerli Hocamız, büyüğümüz Cahit Bostan ve Osman Kodalak kardeşime bir kez daha rahmet diliyorum” dedi.

 

Turnuva boyunca alınan sonuçlar;

Torul Belediyespor 2-4 15 Şubat Spor Kulübü

Gümüşhane Telekomspor 0-3 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü

Torul Belediyespor 4-3 Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu

15 Şubat Spor Kulübü 1-1 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü

Gümüşhane Telekomspor 0-1 Gümüşhane Trabzonspor Futbol Okulu

Torul Belediyespor 1-3 Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

İsmail Kuyumcu ve Fatih Kızıltan İlçe Kaymakamları...

Haberi Oku