Şampiyon Gökçederespor

 

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından bu yıl 20.si düzenlenen Köyler Arası Futbol Turnuvasının final heyecanı Bayburt Gençosman Stadyumu’nda yaşandı.




Final maçında rakibi Sırakayalarspor’u 3-0 yenen Gökçederespor  20. yılın şampiyonu oldu. Gökçederespor’a şampiyonluğu getiren golleri 25 ve 80. dakikalarda Ebubekir Kaya, 75. dakikada Hakan Aygün attı.

 

Programın açılış konuşmasını  Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ünal Yaşaroğlu yaptı. Yaşaroğlu konuşmasında, turnuvaya bugüne kadar katılan ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, “20 yıldır geleneksel futbol turnuvamızın her kademesinde görev alan, büyük emekleri olan, finalin Bayburt'ta oynatılmasının mimarı olan ve bugün sağlık sorunları nedeniyle aramızda bulunamayan saygıdeğer Genel Başkanımız, kıymetlimiz sayın Hicabi Durmuş beye teşekkür ediyorum” dedi.

 

Gökçedere Dernek Başkanı Bayram Şeker maçın ardından yaptığı açıklamada:          “Gençosman stadını dolduran ve maç bitene kadar takımlarına destek olan bütün hemşerilerimi canı gönülden kutluyorum. Şampiyonluk sürecinde ve Dernek faaliyetlerimizde her zaman bizlere destek olan Gökçedere Belediye Başkanımız Mikdat Şeker, Akcan Cam Yusuf Akcan, Yılmaz Başyiğit, Erkan Akkoyunlu, Merkez Kasabı Bayram Şeker, Altun Tekstil Orkun Altun, Akcan Cam Raci Akcan, Sıla Özlem Seyahat, Nihat Açıkgöz ve bütün Gökçedere Beldesi halkına teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.




Turnuvada 10 gol atarak gol kralı seçilen Kalecikspor’dan Engin Musullu’ya, turnuvanın en centilmen takımı Saraycıkspor’a, turnuva ikincisi olan Sırakayalarspor’a, turnuvanın şampiyonu Gökçederespor’a plaket, madalya ve kupaları takdim edildi. Bayburt Valisi Mustafa Eldavan’ın elinden kupayı alan Gökçederespor taraftarları ile birlikte stadyumda, daha sonra stad dışında sevinç coşkusu yaşandı. Gökçedere halkı maçın ardından Gökçedere meydanında davul zurna eşliğinde bar oynadı şampiyonluğun sevincini yaşadı. Şampiyonada diğer ödülleri ise Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Adem Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hayrettin Koçyiğit, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkan Yardımcısı Ünal Yaşaroğlu, Bayburt Kültür ve Yardım Derneği eski Genel Başkanı Abdurrahman Polattimur ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş verdi. 




Şampiyonluk Maçını ve maç sonrası röportajları linkten takip edebilirsiniz…

https://www.facebook.com/bayram.seker.92798/videos/445187748497497



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Mümüne'nin gözü dünya şampiyonluğunda

Haberi Oku