Teknoloji:
Tuba BİLGİN ve Yönetimi Yeni Projeleri Hayata Geçirecek…
 

Trabzon Teknoloji Derneğinin 3. Olağan Genel Kurulunda Dernek Başkanlığına seçilen Tuba BİLGİN, yeni ekibi ile Maliye Tesislerinde bir araya geldi.

 

Trabzon Teknoloji Derneğinin 2018 yılında Kurucu Başkan Mustafa DURMUŞ ve ekibi tarafından faaliyetlerine başladığını, akabinde Aydın BİRİNCİOĞLU ile yola devam edildiğini ve yeni dönemde de kendilerine bu görevin tevdi edildiğini belirten Başkan Tuba BİLGİN, “Trabzon’a Teknolojik gelişim anlamında katkı sunmak için projeler oluşturduklarını bu kapsamda: “Drone Takımı Kurulması, Yeşil Yola Yeşil Enerjili Yapılar Takımı Kurulması, Enerji Üretimi ve Depolama Takımı Kurulması, SOGEP Kapsamında En Mutlu Köy Yerleşkesi Projesi, Yerli ve Milli Otomobilin Kalbi Trabzon' da Atacak Projesi, Trabzon Dijital Gençlik Projesi ve Trabzon Teknoloji Festivali'ni Dernek bünyesinde gerçekleştirdiklerini başka projelerin çalışmalarına da devam ettiklerini” belirtti.

1-2 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirdikleri TTFEST (Trabzon Teknoloji Festivali) Organizasyonu'na verdikleri destekten ötürü Trabzon Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, KTÜ, Trabzon Üniversitesi ve Kurumlara teşekkür ziyaretlerine gideceklerini belirten BİLGİN, teknolojiyi daha iyi anlamak, geliştirmek ve toplumun faydasına sunmak için tüm paydaşlarla beraber çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

 

Tuba BİLGİN, Geçtiğimiz ay düzenledikleri TTFEST'de büyük bir başarıya imza atan Dernek Festival ekibinden, Festival Başkanı Halil İbrahim AYDIN, Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. Hasan BAŞ, Sanayi Koordinatörü Murat ATASOY, Medya ve Tanıtım Koordinatörü Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU ve Proje Koordinatörü Fadıl ÖZTÜRK'e festivale katkılarından dolayı plaketlerini takdim etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Makine Mühendislerinden KTÜ’ye Ziyaret

Haberi Oku