Güncel:
MOBESE KAYITLARI ŞOFÖRLERİ AKLADI

 

Türkiye'de Gündeme Düşen Dolmuşçu-Üniversite Öğrencisi kavgasında tutuklu şoförlere tahliye kararı verildi.

 

Gecen ay Sürmene'de yaşanan ve televizyonlarda bile gündem olan kavga olayında ilk ifadelere istinaden tutuklanan şoförler mahkemeye çıktı.

 

Tutuklandıktan sonra ortaya çıkan Mobese görüntüleri olayı aydınlattı..

2 Dolmuşçunun tutuklanmasına sebep olan iddiaların aksine, zorla şoförü ve ögrencileri alı koyma, araç içerisine girerek öğrencilerin darp edilmesi şeklinde bir olayın yaşanmadığı tespit edildi.

 

 

Araçtan inerek dolmuşcularla küfürlü tartışmaya ve sonrasında kavgaya sebep olan öğrenciler olduğu tespit edilmesi üzerine tutuklu olan iki şoför Ömer D. ve Kurtuluş Y. Isimli şahısların tahliye edilmesine karar verildi. Ayrıca olayların başlamasına sebebiyet verdiği öğrenilen 3 öğrenci hakkında dosyada şikayet bulunuyor.

 

 

ŞOFÖRLER DAVA AÇACAK..!

Sosyal medya ve yalan haberlerin baskısı altında tutuklandıklarını ve 1 aya yakın süre haksız yere karalama kampanyasına maruz kalan şoförlerin olay hakkında ve bazı basın yayın kanalları hakkında avukatları vasıtasıyla dava açacakları öğrenildi.

 

 

ODA BAŞKANI EKREM YILMAZ ŞOFÖRÜNE SAHİP ÇIKTI

Şoförlerin tutuklanmasıyla birlikte Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz Mobese görüntülerinin ortaya çıkarılması ve olayın aydınlatılmasında etkin rol oynadı. Söz konusu olaya sebep veren korsan taşımacılık yapan aracın Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden gece yarısı izin belgesi düzenlendiğini dahi tespit eden Baskan Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında gerekirse Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kadar gideceğini şoför esnafını ezdirmeyeceğini kamuoyuyla paylaşmıştı.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Başkan Kara ve oda başkanları Bakan Uraloğlu...

Haberi Oku