Güncel:
Torul'da Doğalgaz İçin İlk Kazma Vuruldu
 

Gümüşhane’nin Torul ilçesinin yıllardır en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz için çalışmalar başladı.

 

Gümüşhane’nin Torul İlçesinde 2024 yılı Aralık ayında doğalgaz kullanımına başlamak için ilk adım atıldı. Doğalgaz altyapı çalışmalarına başlanan ilçede ilk kazma vuruldu. İlçede yeni yıla girmeden ilk doğalgaz ateşinin yakılması hedefleniyor.

 

İlçe halkının yaşam standardını yükseltecek hizmeti Torul’un en öncelikli işi olarak tanımlayan Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, çalışmaların başlamasının ardından yaptığı açıklamada,  “Göreve geldiğimiz 2019 Nisan ayından itibaren tek düşüncemiz Torul’umuzun en büyük eksikliklerini tamamlamak oldu. Doğalgazdan yeni içme suyuna, alt ve üst yapısından, çocuk ve aile parkına, sera alanlarından yeni hayvan pazarına birçok proje hedefimizi gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalıştık, bundan sonraki süreçte de aynı azim ve gayretle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Üretken belediyecilik anlayışı çerçevesinde yola devam ettiklerine vurgu yapan Başkan Özdemir, “Geldiğimiz noktada bugün itibariyle doğalgaz için ilk kazmayı vurduk. Torullu her zaman hizmetin en güzeline layık” diye konuştu.

 

“Hayallerle Değil Gerçeklerle Yaşayan Bir Torul İçin Çalışıyoruz”

Çalışmaların başlamasıyla ilçenin büyük bir kısmının yılbaşından önce bir kısmının ise önümüzdeki yıl doğalgaza kavuşacağını söyleyen Başkan Özdemir, “Hayallerle değil, gerçeklerle yaşayan bir Torul için çalışıyoruz. Seçim dönemindeki sloganımızda buydu. Bu söylemimiz sadece bir slogandan ibaret kalmadı, bundan sonra da kalmayacak. Doğalgaz artık hayal değil, Torullu hemşerilerimin gerçeği olarak memleketimize hizmet edecek. Allah nasip ederse bu sene ilçemizin belli bir kısmı, seneye de tamamı doğalgaza kavuşacak. İlçemiz için gerçekten çok büyük bir hizmet” dedi.

 

 

Başkan Özdemir son olarak, “ Bu hizmette yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz’a, Milletvekillerimiz Sayın Musa Küçük ve Celalettin Köse’ye, emeği geçen herkese şahsım ve Torul halkımız adına teşekkür ediyorum. Benim için gerçekten çok büyük bir gün, çalışmanın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”  dedi.



Arakli Medya
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Başkan Kara ve oda başkanları Bakan Uraloğlu...

Haberi Oku